Pieter AchtenDO. - MRO.

  Opleiding fysiotherapie 1987-1991 (Thim van der Laan, Utrecht)

  Opleiding Osteopathie. 1991-1996 (AT Still/ College Sutherland, Amsterdam)

  Geregistreerd osteopaat D.O.-MRO. Lid NVO geregistreerd bij het NRO

  Mijn afstudeeronderzoek ging over het voorkomen van scheefhoofdigheid bij baby’s. Titel onderzoek: Het voorkomen van plagiocephalie bij de neonaat; is er een verband tussen pariteit en/of inleiding en het voorkomen van plagiocephalie bij de neonaat bij een normale vaginale bevalling.

  Minimaal twee maal per jaar wordt deel genomen aan bij en na scholingsactiviteiten door middel van postacademisch onderwijs en congres bezoek in binnen en buitenland. Buiten de algemene osteopathie heb ik bijzondere interesse en ervaring met het behandelen van zuigelingen/ kinderen en sporters.

  Inmiddels alweer 21 jaar werkzaam in mijn eigen praktijk in Den Bosch en steeds is het weer een uitdaging en geeft het me voldoening om de klachten van mijn patienten te ontrafelen.
  Als sporter kon je me vroeger vinden op het rugbyveld, als klein jochie eerst bij de Oysters in Oisterwijk later tijdens de studie bij de studenten van de USRS in Utrecht. Tegenwoordig besteed ik mijn sportieve uurtjes op de mountainbike of op het paard in de Loonse en Drunense duinen.