Kom in contact

of maak een afspraak

Onze gegevens

Maaspoortweg 169
5235KD, ’s-Hertogenbosch
Tel: 073-5517956
info@osteopathie-achten.nl

*Klachtenregeling: Bij klachten wordt er samen met u naar een bevredigende oplossing gezocht. Mocht dit niet lukken dan kunt u uw klacht schriftelijk aanmelden bij de klachtencommissie van het Nederlands Register van Osteopaten (NRO):

NRO Secretariaat; Janssoniuslaan 32 3528 AJ Utrecht
Tel: 030 – 3040015

Een brochure met de algemene voorwaarden osteopathie en klachtenregeling osteopathie is te vinden op de website van het NRO.

Er is tijdelijk een patiënten stop in verband met een geplande ingreep, ik krijg een heupprothese. De praktijk is dan ook gesloten vanaf maart.  In verband met herstel na de ingreep ben ik vanaf begin mei weer in de praktijk te vinden. Afspraken inboeken via de website zal vanaf medio april weer mogelijk zijn. In de tussentijd ben ik via mail bereikbaar houd er rekening mee, zeker  begin/midden maart dat ik niet diezelfde dag reageer.

 

Behandeltijden

Behandeltijden

Maandag – vrijdag: 08:00 – 18:00

Telefonisch spreekuur

Maandag, woensdag en vrijdag van 13.30 tot 14.00 uur
073-5517956

Route

Voor de route beschrijving klik ,,op grotere kaart weergeven,, Let op; de praktijk ligt aan de Maaspoortweg de ingang is echter aan de achterzijde van het appartementencomplex. U kunt daar met de auto komen en er is daar parkeergelegenheid voor de deur.

Vanaf de Maaspoortweg  slaat u bij het voetgangers oversteek bord wat boven de weg hangt de Hofstedenlaan in en dan linksaf ,na het kleine parkeerplaatsje,  rijdt u Schaloen op. U ziet dan na 50 meter  een grotere  parkeerplaats aan de linker hand(waar de straat scherp naar rechts buigt), daar kunt u uw auto parkeren en bevindt zich de praktijkingang.