Osteopathie Achten

brengt u in beweging

Welkom bij Osteopathie Achten

Bij Osteopathie Achten in Den Bosch zijn werkzaam:
• Dhr.   Pieter Achten              D.O.-MRO.
• Mevr. Maaike van Dongen  D.O.-MRO.

Lid van de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en geregistreerd in het beroepsregister voor osteopaten (NRO).

Pieter 21 jaar werkzaam in de osteopathie mag je ervaren noemen, hij is de oprichter en eigenaar van de praktijk. Maaike is in 2016 afgestudeerd als osteopaat en heeft al een 21 jarige carriere als fysio/manueel therapeut achter de rug.

U kunt altijd uw voorkeur voor een behandelaar kenbaar maken. Is het u om het even door wie u behandeld wordt dan kijken wij bij wie u het eerst terecht kunt. Via het online boeking systeem onder de afspraakbutton rechts boven in het scherm kunt u nu een afspraak maken. Pieter is van maandag t/m vrijdag in de praktijk te vinden. Maaike is er meestal op woensdag.

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag: telefoon 073-5517956. Bij acute klachten graag even bellen, het online boekingsysteem laat niet altijd recent geanuleerde afspraken zien.

e-mail: info@osteopathie-achten.nl

In de praktijk worden zowel volwassenen als baby’s en kinderen behandeld. Ook sportgerelateerde klachten/ beperkingen kunnen een indicatie voor osteopathie zijn.

Osteopathie is een veilige manuele geneeskunde die zich richt op het vinden en behandelen van functiestoornissen in de beweegelijkheid van gewrichten en weefsels in het algemeen. Deze beweegelijkheid is nodig om goed en zonder klachten te kunnen functioneren. Vraagt u zich af of wij iets voor u kunnen betekenen? bel of mail ons wij helpen u graag!

 • Pieter Achten
  Pieter Achten DO. - MRO.

  Inmiddels alweer 18 jaar werkzaam in mijn eigen praktijk in Den Bosch en steeds is het weer een uitdaging en geeft het me voldoening om de klachten van mijn patienten te ontrafelen.

  BUTTON

 • Maaike van Dongen
  Maaike van Dongen D.O. - MRO.

   

  BUTTON

Heeft u een vraag?

Dan staan wij u graag te woord

Wij zijn bereikbaar van maandag tot donderdag van 13.30 tot 14.00 via 073-5517956 of stuur ons een email.